Connect with us

Business

THƯƠNG HIỆU VÀ BÁO CÁO CỦA LEE’S SANDWICHES BÂY GIỜ XUỐNG HỐ SÂU

Published

on

Ở Mỹ, khi mọi người đầu tư vào một doanh nghiệp nhượng quyền, họ đang đầu tư vào thương hiệu và danh tiếng. Tại sao mọi người muốn đầu tư vào nhượng quyền thương mại thay vì bắt đầu thương hiệu của riêng họ? Nhượng quyền thương mại thường thành công vì họ có một mô hình kinh doanh đã được thiết lập và danh tiếng tiêu chuẩn được người tiêu dùng mong đợi, trong khi việc bắt đầu kinh doanh độc quyền thường đi kèm với nhiều rủi ro hơn và ngân sách tiếp thị lớn hơn. Nhưng điều gì sẽ xảy ra khi thương hiệu nhượng quyền bị vấy bẩn từ đầu và các bên nhượng quyền không kiểm soát được danh tiếng của mình?

Ví dụ như Lee’s Sandwiches, Giám đốc điều hành Lê Văn Chiêu thường xuyên liên kết với Đảng Cộng sản Việt Nam và tham dự các sự kiện do Thủ tướng Việt Nam tổ chức. Bức ảnh chụp chung đầu tiên của ông trước công chúng với Thủ tướng Nguyễn Minh Triết vào năm 2007 đã gây ra những cuộc biểu tình đông người trước quán Lee’s Sandwiches. Các công ty nhượng quyền bắt đầu mất dần khách hàng từ những người phản đối chủ nghĩa cộng sản. Sau đó, vào năm 2021, khi Lê Văn Chiêu bị Tòa án quận Hoa Kỳ kết tội in nhãn USDA giả trên các sản phẩm Lee’s Sandwiches mà bên nhượng quyền không hề hay biết, nhiều cơ sở của nhượng quyền Lee’s Sandwiches đã ngừng kinh doanh, tìm cách bán công việc kinh doanh của họ, hoặc đấu tranh để tồn tại. Điều này gây thiệt hại cho tất cả các bên nhượng quyền, những người đã mất tiền đầu tư và sự tin tưởng của họ đối với thương hiệu.

Nhưng Lê Văn Chiêu dường như không quan tâm đến các nhà đầu tư của mình vì chỉ mới đây vào ngày 17 tháng 5 năm 2022, ông lại tham dự một sự kiện cùng với Thủ tướng Đảng Cộng sản Việt Nam, Phạm Minh Chính. Điều này dẫn đến một cuộc biểu tình rầm rộ vào ngày 6 tháng 8 năm 2022 tại Lee’s Sandwiches trên Bolsa ở Little Saigon, Westminster, California. Lê Văn Chiêu tiếp tục hủy hoại thương hiệu Lee’s Sandwiches và danh tiếng của hãng giờ đây đã đi xuống hố sâu.

Nếu bạn là người mua nhượng quyền của Lee’s Sandwiches và bạn muốn lấy lại những gì đã mất do hành động của Lê Văn Chiêu, hãy gửi email tới press@truthmedia.com. Sau 60 ngày kể từ ngày đăng này, chúng tôi sẽ tập hợp tất cả các e-mail và thông tin liên lạc của các chủ cơ sở được nhượng quyền để đề xuất với luật sư chuyên môn về bên nhận nhượng quyền. Bạn sẽ không phải trả bất kỳ khoản phí luật sư nào và bạn sẽ được bồi thường khi thắng kiện.

—–

LEE’S SANDWICHES’ BRAND AND REPUTATION ARE NOW DOWN THE TOILET

In America, when people invest in a franchise business, they are investing in the brand and reputation. Why do people want to invest in a franchise instead of starting their own brand? Franchises are often successful because they have an established business model and a standard reputation that is expected by the consumer, whereas starting a sole proprietorship often comes with more risk and a bigger marketing budget. But what happens when the franchise brand is tainted from the top and the franchisees have no control over their reputation?

In the instance of Lee’s Sandwiches, the CEO Le Van Chieu frequently associates himself with the Vietnamese Communist party and attends events hosted by Vietnamese Prime Ministers. His first photo together in public with Prime Minister Nguyen Minh Triet in 2007 caused protests and picketing in front of Lee’s Sandwiches. Franchisees slowly started losing customers from protestors of communism. Then in 2021, when it was discovered that Le Van Chieu was found guilty by the United States District Court for printing fake USDA labels on Lee’s Sandwiches products without the franchisees’ knowledge, many of the Lee’s Sandwiches went out of business, tried selling their business, or struggled to survive. This was devastating to all the franchisees who lost their money on their investment and their trust of the brand.

But Le Van Chieu seems to not care for his investors because only recently on May 17, 2022, he again attended an event with the Prime Minister of the Vietnamese Communist Party, Pham Minh Chinh. This resulted in a protest on August 6, 2022 at a Lee’s Sandwiches on Bolsa in Little Saigon, Westminster, California. Le Van Chieu continues to ruin Lee’s Sandwiches brand and its reputation is now down the toilet.

If you are a Lee’s Sandwiches franchisee and you want to get back what you have lost due to Le Van Chieu’s actions, email press@truthmedia.com. After 60 days from this post, we will gather all franchisees’ e-mails and the owner’s contact information to propose to an attorney specializing in franchisee. You will not have to pay any attorney’s fees and you’ll be compensated if the case is won.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Business

FBI INVESTIGATORS ARE CREATING CRIMINALS

Published

on

By

Dr. Robert Joseph, a podiatrist in California, who was indicted by the United States District Court for the Central District of California for the illegal practice of colluding with pharmaceutical marketers for writing prescriptions of compounding drugs, is now working undercover for the FBI. In exchange for a lower sentence due to his indictment in 2018, Dr. Robert Joseph is now working undercover to deceive medical facilities and doctors by intentionally offering illegal deals.

This article is to help warn medical facilities and doctors of the devious practice that the FBI is taking to catch them in the act. It is one thing to investigate incidences due to patient complaints or whistleblowers but to intentionally embed a mole to create a problem when there is no problem, this is how the FBI works. If Adam is tempted by the apple because it was offered is that the same as if he had already bit the apple without the temptation created by Eve? In this case, the FBI is going fishing in hopes of finding something.

A medical facility in Huntington Beach, CA was a victim of Dr. Robert Joseph and the FBI. Dr. Joseph came into the facility wearing a concealed camera and had the intention of catching them by offering an illegal deal. Fortunately, this medical facility did not take the bait but wanted to share their experience with the public so that other medical offices and doctors will be aware of Dr. Robert Joseph.

As the public, we want doctors to care about us and to do what’s best for us and not be greedy. That is the oath they take when they become doctors. There are doctors who are tempted to sway but being tempted versus actually acting on greed is not the same. What the FBI is doing is turning the tempted into greedy criminals. 

Ref: https://www.justice.gov/file/1076086/download

Continue Reading

Business

$150 CÓ ĐÁNG VỚI RỦI RO LÀM HẠI GƯƠNG MẶT CỦA BẠN KHÔNG?

Published

on

By

 Các phương pháp điều trị da bất hợp pháp đang được cung cấp trong các nơi chăm sóc da mặt và tiệm cắt tóc như được phát hiện bởi các cuộc điều tra bí mật gần đây về các nơi chăm sóc da mặt và tiệm cắt tóc ở Nam California. Đàn ông và phụ nữ đang trả 150 đô la cho mỗi lần khám cho các phương pháp điều trị bằng tế bào gốc, vi kim và collagen của các chuyên gia thẩm mỹ không được cấp phép hành nghề y tế. Tất cả những nơi chăm sóc da mặt và tiệm cắt tóc nói rằng họ có y tá và bác sĩ trong đội ngũ nhân viên nhưng các quy trình thực sự được thực hiện bởi các chuyên gia thẩm mỹ không có bằng hành nghề y này. Họ quảng cáo cung cấp tế bào gốc, collagen, vi kim để tiêm Vitamin C, PRP (Platelet-Rich Plasma) injections và phương pháp điều trị bằng laser IPL cũng như các quy trình làm đầy, botox, dùng kim để nặn mụn và mài da siêu nhỏ. Tất cả các quy trình này đều đi dưới bề mặt da và xâm lấn, vì vậy chúng cần có giấy phép hành nghề y tế và phải được y tá hoặc bác sĩ thực hiện. Hội đồng Nghề Làm tóc & Thẩm mỹ Tiểu bang không cho phép các chuyên viên thẩm mỹ và chuyên gia thẩm mỹ tham gia vào bất kỳ thủ thuật xâm lấn nào. Chúng chỉ được phép hoạt động trên bề mặt da. 

Khách hàng thường nhầm lẫn các dịch vụ thẩm mỹ xâm lấn này với các dịch vụ hoặc sản phẩm chăm sóc da mặt và biểu bì. Ví dụ, một loại kem dưỡng da có thể quảng cáo rằng nó làm mịn và đẹp da của bạn (dùng trong mỹ phẩm), tuy nhiên, nếu nó quảng cáo rằng nó sẽ chữa khỏi hoặc điều trị mụn trứng cá, thì đó có thể được coi là hành nghề y. Một chiếc máy có thể quảng cáo rằng nó hỗ trợ thẩm thấu các chất dưỡng ẩm, dưỡng ẩm để làm đẹp làn da của bạn (dùng trong mỹ phẩm), tuy nhiên, nếu nó tuyên bố sẽ giảm cellulite hoặc kiểm soát cơn đau, thì đây được coi là một phương pháp hành nghề y. Một chất lột da có thể quảng cáo rằng việc sử dụng nó sẽ loại bỏ các tế bào da chết không mong muốn và thúc đẩy làn da sáng, đầy sức sống (dùng trong mỹ phẩm), tuy nhiên, nếu chất lột da tuyên bố loại bỏ các đốm nâu hoặc sẹo, thì đó có thể được coi là hành nghề y học. Người tiêu dùng cũng nên biết ai đang thực hiện các thủ tục này. Ngay cả khi họ có treo giấy phép của y tá hoặc bác sĩ tại doanh nghiệp, hãy yêu cầu cá nhân thực hiện dịch vụ trình ra giấy phép hành nghề y của họ và đảm bảo rằng đó là giấy phép được cấp bởi Bộ y tế chứ không chỉ là Giấy phép của Hội đồng Nghề làm tóc & Thẩm mỹ của Tiểu bang. 

Với $150, khách hàng đang tự đặt mình vào rủi ro và các quy trình hoặc sản phẩm này sẽ gây ra tổn thương vĩnh viễn nếu không được thực hiện bởi những người hành nghề y được cấp phép bởi Bộ y tế. Nếu người tiêu dùng phát hiện ra rằng một hành vi bất hợp pháp đang diễn ra, hãy báo cáo các hoạt động này cho Hội đồng Nghề Làm tóc & Thẩm mỹ Tiểu bang tại www.breeze.ca.gov


IS $150 WORTH THE RISK OF DAMAGING YOUR FACE?

 Illegal skin treatments are being offered in beauty salons as discovered by recent undercover investigations of salons in Southern California. Men and women are paying $150 per visit for stem cells,  micro-needling, and collagen treatments by estheticians and cosmetologists that are not medically licensed. These salons say they have nurses and physicians on staff but the procedures are actually done by estheticians and cosmetologists. They advertise offering stem cells, collagen,  micro-needling to inject Vitamin C, PRP (Platelet-Rich Plasma) injections, and IPL laser treatments as well as fillers, botox,  extractions, and microdermabrasion procedures. All of these procedures go below the surface of the skin and are invasive, so they require a medical license and must be administered by a nurse or physician.  The State Board of Barbering & Cosmetology does not allow cosmetologists and estheticians to engage in any invasive procedures. They are only allowed to work on the surface of the skin. 

Customers often mistake these invasive cosmetic services for facials and epidermal services or products. For example, a skin cream can advertise that it smooths and beautifies your skin (cosmetic use), however, if it advertises that it will cure or treat acne, it could be considered the practice of medicine. A machine could advertise that it assists in the penetration of hydrating moisturizers for the beautification of your skin (cosmetic use), however, if it claims to reduce cellulite or manage pain, this is considered a practice of medicine. A skin peeling agent could advertise that its use will remove unwanted dead skin cells and promote vibrant, glowing skin (cosmetic use), however, if the skin peeling agent claims to remove brown spots or scarring, it could be considered the practice of medicine. Consumers should be aware of who is performing these procedures as well. Even if they have a nurse or doctor’s license posted at the business, ask the individual performing the service for their license and make sure that it is a medical license and not just a State Board of Barbering & Cosmetology License. 

For $150, customers are putting themselves at risk and these procedures or products cause permanent damage if not done correctly by some with a medical license. If a consumer discovers that an illegal practice is taking place, report these activities to the State Board of Barbering & Cosmetology at  www.breeze.ca.gov 

Ref: https://www.barbercosmo.ca.gov/forms_pubs/publications/skin_device.pdf

Continue Reading

Business

IRVINE COMPANY EXTORTS TENANTS

Published

on

By

If you were to run a search on the Irvine Company you will find that they have had many historical issues with tenants in the City of Irvine. The Irvine Company is privately owned by one man, Donald Bren and he owns a majority of the city’s real estate which includes housing, retail centers, schools, and parks. The organization seems like a corporate conglomerate but they operate more like an organized group of extortionists. They have used tactics to control their tenants and feel that they have the right to change the rules on their tenants and bypass government regulations whenever they deem fit for their own advantage. Of course, they have high-powered attorneys and government officials working for them. They even have their paid lobbyists to work the system so that they can make their own rules on city policies. Many of the Irvine tenants feel like they were misled or controlled by their leases and can never fight for their rights because they don’t have the money, time, and energy to go through the legal battle against one of the wealthiest real estate companies in America.

In a case of a business tenant operating in Irvine with multiple salon locations, a tenant of over 10 years in Irvine, Images Luxury Nail Lounge wanted to sell one of their locations after coming out of the pandemic in order to pay their debt. The Irvine Company would not allow them to reassign their lease and rejected all new tenant applications, even when the applicants had great credit but were told by the Irvine Company, “We just don’t like the applicants.” The reason the Irvine Company wants to hold Images hostage, is because they want to force Images to payout their entire lease terms before they would transfer the lease. They are bullying Images into staying so that they can guarantee their rent, otherwise, the Irvine Company would take over the business and Images would walk away with nothing. Just like any business owner, one would want to have the freedom to come and go and move into or out of a city but the Irvine company is making it challenging.

When Images first signed their lease at the Eastbluff location with the Irvine Company, Images was not informed of parking construction delays so this caused the grand opening of their salon to be postponed for over a year.

Then during COVID, Governor Gavin Newsom had required complete closures of salons but the Irvine Company told Images that they could go ahead and reopen and that the City would allow it. Images was informed that the Sheriff and city officials will not shut the business down but Images was afraid to open due to the fear of the Governor’s order, the County reopening guidelines, and safety for their patrons and employees so they remained closed, but this shows how The Irvine Company would disregard Government orders and public safety so that they can collect rent from their tenants. Irvine did not really help the businesses or tenants in their city during the pandemic by establishing a “rent relief” which was really only a deferral of rent of 90 days that made it difficult for many businesses to pay both the current rent and deferral in such a short period of time.

There are plenty of blogs, websites, and social media stories written by first-hand incidences of tenants similar to Images Luxury Nail Lounge complaining about the Irvine Company. Irvine tenants, whether they are business tenants or housing tenants feel extorted or misled into thinking that Irvine is one of the most “desirable” places to live and work but if you see the endless complaints on BBB’s website, and blogs by tenants being kicked out of their properties even when they have leases in place or an entire website dedicated to Irvine Company violating building codes and trying to cover it up, you’ll see that Irvine is not a desirable place to live or work and the Irvine Company is to blame.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2021 www.truthmedia.news